Her brukes filodeig, fordelen er jo at den kjøpes fix ferdig!
30 – 35 min
180 C
0
Ingredienser
- 6 store ark filodeig eller 10 ark hvis de er små
- 1 ss olivenolje
- 100 g skinke i skiver hakket
- 1 bunt vårløk i skiver
- 2 egg lett pisket
- 300 g nøytral tubeost romtemperatur
- 2 store håndfuller ruccolasalat
- 50 g blåmuggost smuldret
- 2 ss pinjekjerner
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 180C. Pensle hvert filoark med litt olje og legg over i en 20 cm springform eller løsbunnet form, (eller bruk 4 porsjonsformer) og overlapp hvert ark, så basen blir tett.
- Bland sammen skinke, vårløk, egg, myk ost og ruccola, og hell deretter i filoboksen. Dryss over blåmuggost og pinjekjerner, og stek deretter i 30 minutter til akkurat stivnet. Avkjøl litt, skjær i skiver og server med en salat.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!