10 + ca 15 min
220 C
0
Ingredienser
- 450 g tørkede Dadler
- 350 g bacon skiver skåret i to på tvers.
- 400 g myk geitost Pecorino, Asiago, Manchego, Feta eller Bleu ost fungerer også
- Tannpirkere
- Paprikapulver
- Brunt sukker valgfritt
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 220 c.
- Bruk en liten kniv og skjær et snitt i dadlene på langs og fjern litt innmat.
- Fyll hver daddel med ca 1/2 teskje ost, avhengig av størrelsen.
- Pakk inn dadler med de halve baconskivene dine, og fest de overlappende endene av bacon sammen med en tannpirker.
- Anrett dadler på en bakeplate med kant og strø paprika over.
- Stek dadlene i ca 7-8 minutter eller til de er brune på bunnen og snu (nå er det på tide å tilsette brunt sukker). Stek i ytterligere 7-8 minutter eller til baconet er stekt og litt sprøtt og osten er litt brunet.
- La disse avkjøles i flere minutter og nyt deretter!
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!