Denne sukkerbrød oppskriften tror jeg Ingrid Espelid er opphavskvinne til og etter at jeg begynte å bake slik, har jeg aldri mislykkes med sukkerbrød.
Super høyt og lett sukkerbrød. Det som er så greit med denne oppskriften er at du kan forandre størrelsen så mye du vil.
Du tar simpelthen 30 gr. sukker og 30 gr. hvetemel til hvert egg du bruker. Du MÅ også piske eggedosisen veldig lenge, ca 10 -15 min. Du skal kunne skrive Ole og O en skal være synlig når du er ferdig å skrive.
Ingredienser
- 6 stk egg
- 180 gr sukker fingranulert type sukker.
- 180 gr hvetemel siktes
- 1 ts bakepulver
Fremgangsmåte
- Pisk egg og sukker til eggedosis, 10-15 min. Sikt inn hvetemel og vend det forsiktig inn med en slikkepott
- Stekes på nederste rille på 160 gr. ca 45 - 50 min.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!