Sukkerbrød

Denne sukkerbrød oppskriften tror jeg Ingrid Espelid er opphavskvinne til og etter at jeg begynte å bake slik, har jeg aldri mislykkes med sukkerbrød.

Skriv ut Del på Facebook
Super høyt og lett sukkerbrød. Det som er så greit med denne oppskriften er at du kan forandre størrelsen så mye du vil. Du tar simpelthen 30 gr. sukker og 30 gr. hvetemel til hvert egg du bruker. Du MÅ også piske eggedosisen veldig lenge, ca 10 -15 min. Du skal kunne skrive Ole og O en skal være synlig når du er ferdig å skrive.

Ingredienser
 

  • 6 stk egg
  • 180 gr sukker fingranulert type sukker.
  • 180 gr hvetemel siktes
  • 1 ts bakepulver

Fremgangsmåte
 

  • Pisk egg og sukker til eggedosis, 10-15 min. Sikt inn hvetemel og vend det forsiktig inn med en slikkepott
  • Stekes på nederste rille på 160 gr. ca 45 - 50 min.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!