Dette er ikke den sveisiske versjon med sjokoladebunn og kirsebær
10 – 12 min.
175 c
12 biter
Ingredienser
- 2 dl hasselnøtt kjerner
- 2,5 dl melis
- 4 eggehviter
- 5 dl kremfløte
- ½ dl hasselnøttkjerner
- 2 ts vaniljesukker
- 100 g sjokolade
- 1-2 ss kakao
Fremgangsmåte
- Eggehviter piskes til en fast marengs.
- Rist nøttene lett i ovnen på 180 g i ca 10-15 min. Ta de ut og gni av så mye av skallet som mulig.
- Bland sammen melis og malte nøtter og vend det inn i den ferdige marengsen.
- Sprøyt ut 3 bunner på ca 23 cm i dia. på smurt og strødd bakepapir og stek i ca. 10 minutter på 175 grader, la avkjøles.
- Smelt sjokoladen og lag valgfri sjokoladepynt eller bare rasp sjokoladen opp. Bunnene kan gjerne pensles med sjokolade, da holder de seg sprø lenger.
- 3 bunner settes sammen med kremen som er pisket og smaksatt og pyntes med pisket krem, sjokolade og kakaopulv
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!