Vi kaller det vel for Remulade.
Om du vil lage majonesen selv, er det oppskrift her, majones
Ingredienser
- 1,5 dl majones
- 3 ss sure agurker jeg bruker alltid pariseragurker, men i denne er også de litt syrlige, godt.
- 1 ss fersk sitronsaft smak til
- 1 ss kapers hakket, valgfritt
- 1 ss hakket fersk dill eller 1 ts tørket dill
- ½ til 1 ts Worcestershire saus
- ½ ts dijonsennep valgfritt
- Salt og nykvernet sort pepper smak til
Fremgangsmåte
- Bland majones, agurker, sitronsaft, kapers, dill, worcestershiresaus og sennep i en liten bolle og rør til det er godt blandet og kremaktig.
- Smak til med en klype salt og pepper. Smak og juster deretter med ekstra sitronsaft, salt og pepper. For best smak, dekk til og oppbevar i kjøleskapet i minst 30 minutter.
- Oppbevar, tett tildekket, i kjøleskapet i en uke.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!