Matgleden - Anne Bullen Eek

Tartarsaus

Matgleden

22. oktober 2022

,

Foto: Shutterstock

Vi kaller det vel for Remulade.

Skriv ut Del på Facebook
Om du vil lage majonesen selv, er det oppskrift her, majones
Matgleden

Ingredienser
 

  • 1,5 dl majones
  • 3 ss sure agurker jeg bruker alltid pariseragurker, men i denne er også de litt syrlige, godt.
  • 1 ss fersk sitronsaft smak til
  • 1 ss kapers hakket, valgfritt
  • 1 ss hakket fersk dill eller 1 ts tørket dill
  • ½ til 1 ts Worcestershire saus
  • ½ ts dijonsennep valgfritt
  • Salt og nykvernet sort pepper smak til

Fremgangsmåte
 

  • Bland majones, agurker, sitronsaft, kapers, dill, worcestershiresaus og sennep i en liten bolle og rør til det er godt blandet og kremaktig.
  • Smak til med en klype salt og pepper. Smak og juster deretter med ekstra sitronsaft, salt og pepper. For best smak, dekk til og oppbevar i kjøleskapet i minst 30 minutter.
  • Oppbevar, tett tildekket, i kjøleskapet i en uke.
Matgleden
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Krabbekaker

Blomkålsuppe