Tartarsaus

Foto: Shutterstock

Vi kaller det vel for Remulade.

Skriv ut Del på Facebook
Om du vil lage majonesen selv, er det oppskrift her, majones

Ingredienser
 

  • 1,5 dl majones
  • 3 ss sure agurker jeg bruker alltid pariseragurker, men i denne er også de litt syrlige, godt.
  • 1 ss fersk sitronsaft smak til
  • 1 ss kapers hakket, valgfritt
  • 1 ss hakket fersk dill eller 1 ts tørket dill
  • ½ til 1 ts Worcestershire saus
  • ½ ts dijonsennep valgfritt
  • Salt og nykvernet sort pepper smak til

Fremgangsmåte
 

  • Bland majones, agurker, sitronsaft, kapers, dill, worcestershiresaus og sennep i en liten bolle og rør til det er godt blandet og kremaktig.
  • Smak til med en klype salt og pepper. Smak og juster deretter med ekstra sitronsaft, salt og pepper. For best smak, dekk til og oppbevar i kjøleskapet i minst 30 minutter.
  • Oppbevar, tett tildekket, i kjøleskapet i en uke.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!