En viktig bestandel når du skal fritere til asiatiske retter.
0
Ingredienser
- 90 g hvetemel
- 60 g maisenna
- 3 ts bakepulver
- 0,25 ts salt
- 1,5 dl vann
- 0,5 dl kremfløte
- 1 stk. egg
Fremgangsmåte
- Bland sammen de tørre ingrediensene til tempurarøre i en skål.
- Visp sammen vann, fløte og egg.
- Hell det våte i skålen med det tørre, og rør raskt sammen. Ikke rør for mye, da blir ikke røren god å jobbe med.
- Dypp grønnsaker, fisk eller kjøtt i røren, og stek i frityr til det er gjennomstekt og tempuraen er gyllen på farge.
Tips og triks!
Til eks scampi, kyllig etc som ikke skal i saus, er det ekstra godt å rulle de i pankomel etter at de er dyppet i røren.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!