Tilbehør

Kålstuing

Fast følge til kjøttkaker her i huset. Vanlig grønnsaker er nødløsning i følge min mann:) Bildet: Smedstuen gård

Les mer »

Potetpure

Potetpure er godt til alle gryteretter. Denne pureen er litt mykere enn den jeg pleier å lage, men smakte kjempegodt!

Les mer »

Tzatziki

Nå har jeg plutselig oppdaget at Tzatziki er godt til så mye mer enn gresk salat. Laks og fiskekaker for

Les mer »

Bønnesalat

Opplysningskontoret for frukt og grønt, sier bl.a dette om bønner Bønner har både lavt energi – og fettinnhold, samt et

Les mer »

Ruccolapesto

Denne pestoen er nydelig tilbehør til Kamskjellmousseline . Ruccola har en nøttaktig smak som jeg liker veldig godt.

Les mer »

Brokkolisalat

Dette er en kjempegod og sunn salat som passer utmerket til sommerens grillmat! Ungene elsker brokkoli.

Les mer »

Gjøksyresirup

  Til denne brukte jeg oppskriften til Berit Nordgarden på Søtsiden. Gjøksyren har jeg plukket i skogen på Hurum, det

Les mer »

Stekte potet tårn

Kom over denne oppskriften som Kreative Ideer hadde delt på Facebook og den var virkelig kreativ. Veldig enkel å lage og kjempegod.

Les mer »

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!