Tomatspidd med mozzarella

De bittesmå runde mozzarellaene er finest her, men det går godt an å bruke de større også.

Skriv ut Del på Facebook
20 spyd

Ingredienser
 

  • 20 stk cherrytomater eller andre små tomater
  • 20 stk små bocconcinier ( mozzarella) eller 5 vanlig skåret i 4
  • 2 ss olivenolje
  • persille, gressløk, basilikumblader

Fremgangsmåte
 

  • Finhakk persille og gressløk og bland det med oljen, bittelitt salt og litt svart pepper.
    Vend mozzarellaen inn i denne blandingen og la den stå minst 1 t.
  • Skjær tomatene i to tre en halvdel tomat på, et basilikumblad, mozzarella, basilikum og så den andre halvdelen tomat.
    Fortsett slik til alle er tredd på spyd.
  • Kan oppbevares noen timer i kjøleskap.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!