Mammas oppskrift fra Eva Edvardsen i Bogen, eget notat fra mamma: de er GODE !
Ca. 10 min
175 c
+
+
Ingredienser
- 375 gr smør
- 150 gr melis
- Ca 500 gr hvetemel
- 1 stk egg
- 1 stk eggeplomme
- ½ ts bakepulver
- litt vaniljesukker
Fremgangsmåte
- Rør smør og melis hvitt.
- Tilsett øvrige ingredienser
- Rull en pølse og legg i kjøleskapet ca 1 time.
- Skjær pølsen i ca 1/2 cm tykke skiver. Legg de på en smurt bakeplatePynt de gjerne med et stempel etc. Eller bruk en kjevle med mønster, det er mange muligheter for mønster nå. Eller kjevle ut til et flak og trykk ut med en riflet utststikker.Det er mange muligheter, dog smaker de like godt uten pynt!
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!