Matgleden - Anne Bullen Eek

Tzatziki

Matgleden

29. januar 2019

,

Foto: Shutterstock

Nå har jeg plutselig oppdaget at Tzatziki er godt til så mye mer enn gresk salat. Laks og fiskekaker for eksempel.
I dag ble det fiskekaker, se oppskrift her  med råkost av rødbeter og Tzatziki. Rågodt!

Skriv ut Del på Facebook
Matgleden
Hellas

Ingredienser
 

  • 1 stk agurk revet
  • 2 fedd hvitløk etter smak, hakket
  • 350 gr gresk youghurt
  • 1 stk sitron saften
  • dill etter smak
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte
 

  • Riv agurken og la den renne litt av seg, press tilslutt så du får ut mye av væsken
  • Bland alle ingrediense og la den stå for for trekke smak.
Matgleden
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Fiskeboller i currysaus

Eggesalat