Vårens sildesalat

Foto: Shuttrstock

Denne oppskriften fikk jeg av Gjertrud, kokk, for mange år siden.

Skriv ut Del på Facebook
0 Stor porsjon

Ingredienser
 

  • 4 stk kryddersildfileer
  • 1 dl rømme
  • 1 dl fløte pisket til krem
  • 1 pose majones
  • litt eddik og sukker smakes til
  • 2 stk kokte egg
  • noen skiver rødbeter ettersmak i terninger
  • 1 stk eple i små terninger

Fremgangsmåte
 

  • Silden skjæres på skrå i fine biter og legges på et fat med høye kanter.
    Eggene skjæres opp i fine terninger.
    Legg epler, rødbeter og egg over silden.Dressingen helles over.
  • Pynt med eggebåter, eplebåter og rødbeter + kruspersille eller dill. Dander noen fine skiver sitron på toppen. Ha gjerne litt rogn i topper også.

Tips og triks!

Smaker kjempegodt med Skappelbrød eller Thoralfbrød
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!