Denne oppskriften fikk jeg av Gjertrud, kokk, for mange år siden.
0 Stor porsjon
Ingredienser
- 4 stk kryddersildfileer
- 1 dl rømme
- 1 dl fløte pisket til krem
- 1 pose majones
- litt eddik og sukker smakes til
- 2 stk kokte egg
- noen skiver rødbeter ettersmak i terninger
- 1 stk eple i små terninger
Fremgangsmåte
- Silden skjæres på skrå i fine biter og legges på et fat med høye kanter.Eggene skjæres opp i fine terninger.Legg epler, rødbeter og egg over silden.Dressingen helles over.
- Pynt med eggebåter, eplebåter og rødbeter + kruspersille eller dill. Dander noen fine skiver sitron på toppen. Ha gjerne litt rogn i topper også.
Tips og triks!
Smaker kjempegodt med Skappelbrød eller Thoralfbrød
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!