Varm sjokolade

Foto: Hotel Bristol

Dette er hotel Bristols berømte oppskrift og KJEMPEGOD!!

Skriv ut Del på Facebook
4 store kopper

Ingredienser
 

  • 1 l helmelk
  • 5 dl fløte
  • 30 g sukker
  • 4 skive r appelsinskall
  • 1 stk vaniljestang
  • 120 g mørk sjokolade
  • 240 g melkesjokolade

Topping

  • Pisket kremfløte evt små marshmallow
  • raspet sjokolade

Fremgangsmåte
 

  • Kok opp alle ingredienser utenom sjokolade.
  • La melkeblandingen trekke i 10 min.
  • Varm deretter opp melken igjen, men la den ikke koke.
  • Ta ut vaniljestang og appelsinskall og tilsett sjokoladen.
  • Miks med en stavmikser til sjokoladen har smeltet og server med pisket krem.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!