4 Personer
Ingredienser
- 1 stk salathode valgfri type eller blanding
- 150 g sukkererter forvelles
- ca 500 g blandede tomater
Dressing
- 3 ss rapsolje
- 1 ss hvitvinseddik
- 1 stk sitron kun revet skall
- salt og pepper
Dillsaus
- 4 dl creme fraiche
- 2 ss majones
- 3 ss revet pepperrot
- 1 dl hakket dill
- salt og pepper
Fisk
- 500 g varmrøkt laks eller ørret, makrel etc.
Fremgangsmåte
- Kutt salaten i mindre biter og bland alt sammen.
- Rist sammen ingrediensene til dressingen og hell over salaten.
- bland sammen alt til sausen og smak til med pepperot, husk at den blir sterkere om den står litt. Frisk pepperrot er best, men tube kan brukes.
- Server med en god foccactia eller loff.Oppskrift på foccactia finner du HER
- Del fisken i mindre biter.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!