Varmrøkt laksesalat m` dillsaus

Foto: Shutterstock

Skriv ut Del på Facebook
4 Personer

Ingredienser
 

  • 1 stk salathode valgfri type eller blanding
  • 150 g sukkererter forvelles
  • ca 500 g blandede tomater

Dressing

  • 3 ss rapsolje
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 stk sitron kun revet skall
  • salt og pepper

Dillsaus

  • 4 dl creme fraiche
  • 2 ss majones
  • 3 ss revet pepperrot
  • 1 dl hakket dill
  • salt og pepper

Fisk

  • 500 g varmrøkt laks eller ørret, makrel etc.

Fremgangsmåte
 

  • Kutt salaten i mindre biter og bland alt sammen.
  • Rist sammen ingrediensene til dressingen og hell over salaten.
  • bland sammen alt til sausen og smak til med pepperot, husk at den blir sterkere om den står litt. Frisk pepperrot er best, men tube kan brukes.
  • Server med en god foccactia eller loff.
    Oppskrift på foccactia finner du HER
  • Del fisken i mindre biter.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!