Verdens beste potetsalat

Denne potetsalat oppskriften har vært med meg så lenge jeg kan huske. Og den blir bestandig vellykket, men du trenger å smake den til slik at den blir passe syrlig. Denne er super som tilbehør til grillmat, koldtbord og andre kalde kjøttretter.

Skriv ut Del på Facebook
Tips, smak til med salt, pepper, og kraften fra Pariseragurkene FØR du har i løk, poteter etc. Jeg bruker alltid Pariser agurker, fordi jeg synes smaken på både lake og agurk er bedre i salaten enn de litt surere typene.
10 personer

Ingredienser
 

  • 1 boks lettrømme
  • 1 pakke majones
  • salt/pepper smakes til
  • ca ½ dl lake fra agurkene smakes til
  • ¼ glass agurker finhakkes,smakes til
  • 1 stk rødløk finhakkes
  • store poteter kokt møre, kokefaste poteter egner seg best

Fremgangsmåte
 

  • Kok potetene med skrellet på, avkjøl. Skrell potetene og skjær dem små biter.
  • Lag dressingen, bland majones og rømme, smak til med salt og pepper, tilsett laken og smak til. Tilsett løk, finhakkede agurker. Bland forsiktig potetene i tilslutt. Kjempegodt med sprøstekte baconbiter på toppen.

Tips og triks!

Du kan erstatte noe av potetene med eks. kikerter eller bønner.  Hell av væsken i boksen og skyll de i vann, tørk de på tørkepapir og ha de rett i salaten. Smaker veldig godt og er litt sunnere!
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!