Waldorfsalat

Skriv ut Del på Facebook
Salat
Lett
Allergener
+
+
Personer 4

Ingredienser
 

  • 1,5 stk eple
  • 1,25 stk stilker stilkselleri stangselleri
  • ¼ boks hermetisk ananas i biter liten boks
  • 75 g blå druer
  • 0,75 dl kremfløte
  • 0,75 dl majones
  • 25 g hakkede valnøttkjerner
  • sitronsaft

Fremgangsmåte
 

  • Kutt eple, stilkselleri, ananas og druer i jevne, små biter
    Hakk valnøttene, gjem noen hele til pynt.
  • Stivpisk kremfløte og bland den med majones.
  • Vend inn de kuttede ingrediensene og valnøtter. Smak til med sitron og ananassaft.
  • Ha salaten i en skål og pynt med noen hele valnøtter, blå druer og stilkselleri. Pynt gjerne med noe av det grønne fra stilksellerien.
    Oppbevar kaldt til servering.

Tips og triks!

Denne salaten holder seg ikke så lenge, så jeg foretrekker å lage lite av gangen.
Skal det være mange gjester, så er det bare å doble oppskriften.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!