Gå tilbake
Skriv ut Del på Facebook

Ingredienser
 

  • 1 pakke eller boks fiskeboller og 1 dl av kraften
  • 2 gulrøtter
  • 1 stangselleri
  • sitrongress
  • ½ løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ts god gul currypaste eller mer etter smak eller rød
  • 1 boks kokosmelk
  • melk/fløte til jevning
  • olje til steking
  • Tilbehør
  • 1 agurk
  • en neve frisk koriander
  • saft av økologisk sitron og cest av skallet
  • ingefær etter smak
  • chili etter smak

Fremgangsmåte
 

  • Kutt alle grønnsakene unntatt sitrongresset og fres de i litt nøytral olje, tilsett currypaste og sviss dette et par minutter.
  • Tilsett kokosmelk, melk og gjerne litt fløte. Kok dette sammen til grønnsakene er møre, varm fiskebollene i sausen.
  • Riv agurken på en mandolin, press ut væsken. Tilsett finkuttet koriander og chili. Smak til med litt sitronsaft.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!