Gå tilbake
+ servings
Skriv ut Del på Facebook
Smak av Italia er en butikk på Hurum som selger egen importere varer fra Italia. De har en nydelig fersk pasta som bare skal koke i 5 min. Tilsett en dærsj Spagettiolivenolje, som er nydelig krydret med hvitløk og chili. Bruk La Selva tomatsaus Picante med smak av chili.
6 personer

Ingredienser
 

  • 2 stk hvitløksfedd
  • 2 stk gulrot
  • 1 stk løk
  • 150 gr bacon
  • 2 stilker stangselleri
  • 6/700 gr kjøttdeig/karbonadedeig
  • olivenolje til steking
  • 2 bokser hermetiske tomater eks LaSelva med smak
  • salt og pepper
  • smak til oregano eller annet urtekrydder du liker
  • 4-5 ss revet parmesan
  • evt. et par ss tomatpure for sterkere tomatsmak.

Fremgangsmåte
 

  • Finhakk, hvitløk, gulrøtter, løk og stilkselleri. Skjær bacon i biter.
    2 stk hvitløksfedd, 2 stk gulrot, 1 stk løk, 2 stilker stangselleri, 150 gr bacon
  • Stek kjøttdeigen og baconbiter i olivenolje. Ha kjøttblandingen i en gryte og tilsett hermetiske tomater.
    6/700 gr kjøttdeig/karbonadedeig, olivenolje, 2 bokser hermetiske tomater, salt og pepper, smak til oregano eller annet urtekrydder du liker, evt. et par ss tomatpure for sterkere tomatsmak.
  • Kok opp rikelig med vann i en gryte og kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell av vannet og tilsett litt smakfull olivenolje. Pass på så sausen og pastaen blir ferdig omtrent samtidig.
  • Surr grønnsakene i olivenolje noen min og ha de over i gryta med kjøttet. Kok opp la det stå og småkoke minst 30 min, gjerne en time. Pass bare på at det ikke koker tørt!
  • Dryss rikelig revet parmesan over ved servering. Velbekomme!
    4-5 ss revet parmesan
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!