Finhakk, hvitløk, gulrøtter, løk og stilkselleri. Skjær bacon i biter.
2 stk hvitløksfedd, 2 stk gulrot, 1 stk løk, 2 stilker stangselleri, 150 gr bacon
Stek kjøttdeigen og baconbiter i olivenolje. Ha kjøttblandingen i en gryte og tilsett hermetiske tomater.
6/700 gr kjøttdeig/karbonadedeig, olivenolje, 2 bokser hermetiske tomater, salt og pepper, smak til oregano eller annet urtekrydder du liker, evt. et par ss tomatpure for sterkere tomatsmak.
Kok opp rikelig med vann i en gryte og kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell av vannet og tilsett litt smakfull olivenolje.
Pass på så sausen og pastaen blir ferdig omtrent samtidig.
Surr grønnsakene i olivenolje noen min og ha de over i gryta med kjøttet. Kok opp la det stå og småkoke minst 30 min, gjerne en time. Pass bare på at det ikke koker tørt!
Dryss rikelig revet parmesan over ved servering.
Velbekomme!
4-5 ss revet parmesan