Gå tilbake
Skriv ut Del på Facebook
En nydelig frisk og god krem til kakefyll i bløtkake.

Ingredienser
 

  • 800 gr bringebær
  • 8 ss sukker
  • 6 plater gelantin
  • 250 gr mascarpone
  • 6 dl kremfløte
  • 1 ts vaniljepulver eller frø fra 2 stenger
  • 2 ss siktet melis

Fremgangsmåte
 

  • Rens bringebær. Knus noen i en blender. Legg gelatinplater i bløt i kaldt vann i ca 10 minutter. Ta gelatinplatene opp av vannet, klem ut vannet og smelt i mikroovn i en liten skål. Bland den smeltede gelantinen med de knuste bringebærene. Pisk fløten nesten stiv (ikke for mye). Bland kremen inn i mascarponeosten litt etter litt. Vend inn vaniljen og melisen til slutt. Vend bringebærene inn i kremen.

Tips og triks!

Oppskrift på bløtkaken finner du her: Marsipankake
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!