En nydelig frisk og god krem til kakefyll i bløtkake.
Ingredienser
800grbringebær
8sssukker
6platergelantin
250grmascarpone
6dlkremfløte
1tsvaniljepulvereller frø fra 2 stenger
2sssiktet melis
Fremgangsmåte
Rens bringebær.
Knus noen i en blender.
Legg gelatinplater i bløt i kaldt vann i ca 10 minutter. Ta gelatinplatene opp av vannet, klem ut vannet og smelt i mikroovn i en liten skål. Bland den smeltede gelantinen med de knuste bringebærene.
Pisk fløten nesten stiv (ikke for mye).
Bland kremen inn i mascarponeosten litt etter litt. Vend inn vaniljen og melisen til slutt. Vend bringebærene inn i kremen.
Tips og triks!
Oppskrift på bløtkaken finner du her: Marsipankake
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!