Gå tilbake
+ servings
Skriv ut Del på Facebook
Skivede poteter stekt i muffinsformer.
5

Ingredienser
 

  • ½ - 1 kg poteter mandelpoteter egner seg godt
  • 6-8 ss smør smeltes
  • salt pepper etter smak

Fremgangsmåte
 

  • Skrell potetene og kutt dem i tynne skiver. De må ikke skylles for stivelsen er viktig for at de skal henge sammen.
  • Ha potetene i en bolle og ha over 3 -4 ss smør blandet med salt, pepper, hvitløksalt og finhakket timian. Hvis bollen blir stående litt vil det danne seg væske i bunnen av bollen, dette heller du ut. Legg stabler av tynne skiver i formene.
  • Formene dekkes med folie og stekes på 175gr. i 30 min midt i ovnen.
  • Ta formene ut av ovnen og fjern folien. Snu tårnene forsiktig og stek videre på 230 gr. ca 15 min, til potetene ser sprø ut. Potetene kan gjøres ferdig på forhånd til de skal stekes uten folie.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!