8stkpasjonsfruktereller pasjonsfrukt pure ( kjøpes frossen)
1stkeggehvite
1dlmelis
2sscognac
3dlkremfløte
Til servering
1stkpasjonsfrukt
ferdig små marengser
frukt i biter, mango, fersken, nektarin, plomme etc.
Fremgangsmåte
Parfait
Del pasjonsfrukten og skrap ut kjøttet og sil vekk stener, evt bruk pure.
Visp sammen eggehviten og melis i en bolle. Ha bollen over et vannbad med kokende vann.Visp til massen blir tykk, ca 3 min. La den kjølne.Rør ned fruktpure og cognac, visp fløten til mykt skum og vend den forsiktig inn.
Legg plastfilm i en avlang form ca. 1½ l. Hell i massen.La parfaiten stå i fryseren i minst 4 t.
Ved servering skjæres den i skiver og serveres med marengser og frukt.Bon appetit!
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!