Gå tilbake
Skriv ut Del på Facebook

Ingredienser
 

  • 200 g mørk sjokolade eller melkesjokolade
  • 100 g nougat Odense sin er god.

Fremgangsmåte
 

  • Smelt sjokoladen i et vannbad.
  • Bruk gjerne isbitformer av silikon (dette fungerer best fordi sjokoladen lett kan fjernes) eller konfektformer i silikon. Eller bruk en form og legg legg fyllet lagvis og skjær opp biter etter at det har stivnet. Ha matpapir eller plastfilm i bunn av formen.
  • Fyll formen med en tredjedel med smeltet sjokolade.
  • Legg deretter formen i kjøleskapet i ca 15 minutter slik at sjokoladen stivner.
  • Smelt nougaten på samme måte og hell den på sjokoladen. Sjokoladen skal være litt fast, ellers blandes nougaten med sjokoladen!
  • Legg deretter formene tilbake i kjøleskapet en stund.
  • Hell resten av sjokoladen i formene som topplag, sjokoladen må evt. varmes litt igjen.
  • Avkjøl i ca 1 time, og trykk sjokoladene forsiktig ut av formene. Eller skjær den biter.
  • Oppbevares kaldt.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!