Gå tilbake
Skriv ut Del på Facebook
40 - 45 min
175 c
+
+

Ingredienser
 

  • 150 g smør
  • 200 g honning
  • 1 dl sukker 85g
  • 3 stk egg
  • 4 dl hvetemel 240g
  • 1 ts bakepulver
  • ¼ ts nellik
  • 1 ts ingefær
  • 1 dl syltet appelsinskall eller sukat, rosiner el lign.

Fremgangsmåte
 

  • Rør smør og sukker hvitt. Tilsett eggene, et om gangen og rør godt.
    Bland i ønsket smakstilsetning.
  • Sikt sammen mel og bakepulver og ha det i røren.
    Hell røren i smurt og strødd form.
    Stek kaken
  • Pakk den inn når den er avkjølt og legg den kjølig.

Tips og triks!

Kaken blir best etter noen dager!
Jeg hadde ikke i alt melet med en gang, kjenn etter hvordan røren blir. Den skal ikke være veldig fast.
Jeg stekte kaken på nest nederste rille.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!