Sett over ris slik at dette er klar for servering samtidig med kjøttet.
Bland ketsjup, hoisinsaus, soyasaus, sweet chilisaus, chiliflak og eddik sammen i en skål. Smak gjerne. Om det vil ha mer av det ene eller det andre er det bare å røre inn.Det er veldig godt om det er skikkelig sting i retten. Varm opp en stor stekepanne eller wok, ha i litt olje og stek kjøttet i omganger. Kjøttet kan gjerne få litt stekeskorpe og trenger ikke å være gjennomstekt. Krydre kjøttet med litt salt og pepper mens den steker. Legg kjøttet over på en tallerken etter hvert som det blir ferdig. Del paprika og løk i store biter, hvitløken i skiver. Jeg liker å steke løken først. Ha i hvitløken når løken begynner å bli myk.Ha opp i paprika og stek, ikke så de blir helt møre, det må være litt sprøhet i grønnsakene. Hell i sausen som du har blandet sammen og la det hele få et oppkok. Ha opp i kjøttet og la det småkoke et par minutter til, gjerne under lokk.
Server med risen som nå burde være klar den og.