Gå tilbake
+ servings
Skriv ut Del på Facebook
4 Personer

Ingredienser
 

  • 1 stk salathode valgfri type eller blanding
  • 150 g sukkererter forvelles
  • ca 500 g blandede tomater

Dressing

  • 3 ss rapsolje
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 stk sitron kun revet skall
  • salt og pepper

Dillsaus

  • 4 dl creme fraiche
  • 2 ss majones
  • 3 ss revet pepperrot
  • 1 dl hakket dill
  • salt og pepper

Fisk

  • 500 g varmrøkt laks eller ørret, makrel etc.

Fremgangsmåte
 

  • Kutt salaten i mindre biter og bland alt sammen.
  • Rist sammen ingrediensene til dressingen og hell over salaten.
  • bland sammen alt til sausen og smak til med pepperot, husk at den blir sterkere om den står litt. Frisk pepperrot er best, men tube kan brukes.
  • Server med en god foccactia eller loff.
    Oppskrift på foccactia finner du HER
  • Del fisken i mindre biter.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!