Gå tilbake
Skriv ut Del på Facebook
15 - 20 min.
200 C
+
+

Ingredienser
 

  • 150 g smør smeltes
  • 2,5 dl kaffefløte
  • 50 g gjær
  • 4 ss sukker
  • ca. 9 dl hvetemel
  • 3 stk eggeplommer

Fyll

  • 50 g smeltet smør
  • 50 g kokos
  • 3 ss eplemos
  • 2 ss sukker
  • 1 egg til pensling

Fremgangsmåte
 

  • Gjæren røres ut i lunkent smør og melkeblanding
  • Mel has i blandingen, hold igjen litt, så deigen ikke blir for fast. Ha i en og en eggeplomme og elt til deigen er blank og smidig.
  • Hev deigen til dobbel størrelse ca 30-40 min.
  • Kjevle deigen ut og ha på fyllet. Rull den sammen og klipp gjerne mønster på toppen.
  • Eller kjevle og rull løst sammen som til kanelsnurrer
  • Når de er kalde kan du ha på melisglasur tilsatt litt sitronsaft.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!