Gå tilbake
+ servings
Skriv ut Del på Facebook
4 4 amuse-bouche

Ingredienser
 

  • 1 stk Avocado
  • 5 g italiensk urteblanding
  • 50 g Quinoa
  • 100 g fersk geitost
  • 1 ts rømme
  • 4 store skiver røkelaks
  • ½ grønt eple
  • ½ sitron
  • Dash olivenolje
  • Kremet balsamicoeddik
  • karse
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte
 

  • Legg et stykke plastfilm over en passende liten form Legg en skive røkelaks oppå så alt er pent dekket.
  • Skjær avokadoen i biter, tilsett den ferske geitosten og mos det hele med en gaffel.
  • Skrell eplet og skjær i bittesmå terninger. Rør eplebitene inn i avokado/ostblandingen, tilsett litt fersk sitronsaft fra tid til annen.
  • Tilsett den italienske urteblandingen i blandingen og smak til med en klype salt og litt nykvernet pepper.
  • Tilsett så rømme og rør til blandingen er jevn og kremet.
  • Hell en del av avokado/ostblandingen på hver lakseskive. Brett kantene på laksen over fyllet. Brett så kantene på matfilmen sammen, trekk dem stramt og surr av filmen. Plasser den tettpakkede laksen amuses-bouche i kjøleskapet.
  • Pynt med litt karse og litt risrtet quinoa, solsikkefrø, pinjekjerner el. lign.
  • Nyt!
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!