Gå tilbake
+ servings
Skriv ut Del på Facebook
200 C
2 personer

Ingredienser
 

  • 350 g nypoteter
  • 125 g agurk
  • 125 g naturlig yoghurt i gresk stil
  • 2 ts grov sennep
  • 1 ½ ts sitronsaft
  • 1 hvitløksfedd knust
  • 1 ss hakket dill
  • 250 g pakke laksefileter flådd
  • 2 ts olivenolje
  • 1 ½ ss kapers avrent

Fremgangsmåte
 

  • Forvarm ovnen til 200°C, Kok potetene i 15-20 minutter eller til de er møre.
  • Skjær agurken i to på langs, skrap ut frøene og skjær den i tynne skiver.
    Legg i et dørslag med en sjenerøs klype salt og la det renne av seg.
  • Bland yoghurt, sennep, sitronsaft, hvitløk og dill i en bolle og smak til.
  • Legg laksen på et stekebrett, krydre og stek i 10-12 minutter.
  • Tøm potetene, knus dem med olje og litt krydder. Rør inn kapers og hold varm.
  • Kok bønnene i saltet kokende vann i 2-3 minutter til de er møre, og la dem renne av.
  • Rør agurken gjennom yoghurtsausen. Fordel grønnsakene og laksen mellom tallerkener og skje over sausen.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!