300gharde grønnsaker som gulrot, sukkererter, bønner, løk etc
1posesmåsalat
Norsk style
300gørretfilet uten skinn og ben
2sshakket gressløk
1tssalt
¼tssukker
¼tspepper
3ssolivenoljeeller valnøtt, hasselnøttolje
Urtekrem
1begercreme fraiche eller rømme
1dlfriske urter, dill, persille, gressløk
1sshvitvinseddik
1sssukker
salt og pepper
Fremgangsmåte
Thai style tartar
Finhakk renskåret ørretkjøtt og bland inn en ½ porsjon marinade.Form små egg med en skje og dander på tallerken.De kan formes 2 timer før gjestene kommer og settes i kjøleskap
Soyamarinade
Bland alle ingrediensene til marinaden og la den trekke noen min.
Marinerte grønnsaker
Skrell grønnsakene og skjær dem i små biter.
Kok opp alle ingrediensene til marinaden og hell den varm over grønnsakene.Marineres til de blir kalde.
Norsk style tartar
Finhakk fiskekjøttet og ha det i en bolle med de andre ingrediensene. Bland godt og smak til med evt. mer pepper.
Urtekrem
Ha alle ingrediensene i en mixer og kjør sammen til en grønn saus.Smak til med salt , pepper og evt. det sursøte. Sett kaldt i kjøleskap og pisk opp til krem før servering.
Anretning
Hvis du bruker både thai style og norsk style, er forrettene nok til 8 personer.
Form et egg av hver tartar og anrett på tallerken med
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!