Gå tilbake
+ servings
Skriv ut Del på Facebook
4

Ingredienser
 

  • 1 ss olivenolje eller rapsolje
  • 1 stk løk finhakket
  • 3 hvitløksfedd skiver
  • 1 ts røkt paprika
  • ½ ts spisskummen
  • 1 ss tørket timian
  • 200 gr gulrøtter skivet
  • ca 120 gr selleri fint skiver
  • ca 120 gr rød paprika hakket
  • 1 stk gul paprika hakket
  • 2 bokser tomater god kvalitet
  • 250 ml grønnsaksbuljong
  • 2 squash skåret tykk (ca. 300 g)
  • 2 stilker fersk timian
  • 250 g kokte linser

Fremgangsmåte
 

  • Varm oljen i en stor teflonpanne. Legg i løken og stek forsiktig i 5 - 10 minutter til det er mykt.
  • Ha i hvitløk, krydder, tørket timian, gulrøtter, selleri og paprika og stek i 5 minutter.
  • Ha i tomater, kraft, squash og fersk timian og kok i 20 - 25 minutter.
  • Ta ut timianstråene. Rør i linser og la det surre en stund.
  • Server med villris, hvit basmati ris, potetmos eller quinoa.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!