Gå tilbake
+ servings
Skriv ut Del på Facebook
4 pers

Ingredienser
 

  • 2 stk slangeagurk
  • 2 ss olivenolje
  • 4 ss sukker Må smakes til
  • 4 ss eddik, gjerne hvitvinseddik.
  • litt salt
  • ½ ts kvernet pepper

Fremgangsmåte
 

  • Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og smak den til. Den skal være syrlig. Skiv agurkene opp i tynne skiver med en ostehøvel eller en mandolin. Legg den i en bolle og hell dressingen over, la den stå å trekke minst 30 min. da vil dressingen gjøre at agurken slipper væske og det blir mer dressing i bollen. Varier gjerne med litt revet fersk ingefær, finhakket purre, gressløk eller dill.

Tips og triks!

Dette er vår nummer en tilbehør til sommermat. Selvsagt til makrell, laks, alle slags fiskekaker mm. Jeg spiser det også til grillede svinekoteletter!
Velbekomme!!
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!