Gå tilbake
+ servings
Skriv ut Del på Facebook
Hovedrett
Svensk
ca 40 min nederst i ovnen
200 gr
Lett
4

Utstyr

  • Ildfast form

Ingredienser
 

  • 1 stk gul løk
  • 1 ss smør
  • 750 gr poteter
  • 100 gr ansjosfilè
  • 2 dl kremfløte
  • 1 dl H-melk
  • strøbrød eks knust kavring

Fremgangsmåte
 

  • Sett ovnen på 200 °.
  • Skrell og skjær løken i tynne skiver. Stek det mykt i litt smør i en stekepanne.
  • Skrell potetene og skjær dem i tynne strimler.
  • Smør en ildfast form. Tilsett et lag med poteter, deretter løk, ansjos og deretter resten av potetene. Drypp gjerne over litt ansjosspade. Hell på fløte og melk. Dryss over brødsmulene.
  • Stek i nedre del av ovnen i ca 45-50 minutter.

Tips og triks!

Bruk gjerne melne poteter. 
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!