Gå tilbake
+ servings
Skriv ut Del på Facebook
Dessert
8

Ingredienser
 

Pærer

  • 8 stk pærer eks. Santa Maria pærer fra Italia
  • 2 dl vann
  • dl rødvin
  • 1 dl sukker
  • 1 stk kanelstang
  • litt raspet appelsinskall

Vaniljesaus

  • 1 pk ferdig saus
  • litt safran smak til.

Fremgangsmåte
 

  • Kok opp vann, vin, sukker, kanelstang og appelsinskall i en kjele. La det koke i noen minutter. Skrell pærene pent og la stilken sitte igjen
    Evt. del dem i to og fjern kjernehusene.
    Legg pærene i kjelen og kok dem til de er myke og jevne.
    La pærene avkjøles i sausen.
  • Bruk en ferdig pakke vaniljesaus, som du smaker til saffran.
    Eller kok din egen, se oppskrift her: vaniljesaus
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!