Forvarm ovnen til 175 C.
Kle en stekeplate med bakepapir.
Visp sammen egg, salt, pepper, hvitløkspulver, løkpulver og røkt paprika.
1 stk stort egg, 1 ts havsalt, ½ ts sort pepper, 2 ts hvitløkspulver, 2 ts røkt paprika, 2 ss finhakket løk
Tilsett kjøttdeig, brødsmuler og ost. Bland forsiktig, til deigen har samlet seg, ikke overarbeid. ca ½ kg karbonadedeig, ca ½ kopp brødsmuler, ½ kopp revet parmesan, ca ½ kg svinekjøttdeig
Del kjøttblandingen i to halvdeler. Klapp den ene halvdelen til et rektangel (du kan bruke klingfilm inni en brødform og ha kjøttdeigen i den som en mal) plasser rektangelet på den bakepapirkledde bakeplaten.
Legg de hardkokte eggene, jevnt fordelt, på toppen.
4 stk medium kokte egg
Legg andre halvdel av kjøttblandingen oppå eggene. Trykk den slik at den fester seg til bunnlaget. Klem kantene på de to rektanglene sammen med fingrene for å lage en rund kjøttpudding.
Klyp godt rundt kanten for å forhindre at kjøttbrødet sprekker i skjøten når det steker.
Legg skiver av bacon lett overlappende på toppen av puddingen.
ca 8 skiver bacon
Stek kjøttpuddingen i 50-60 minutter. Dekk den til om baconet blir for brunt.
Hvil kjøttpuddingen i 15 minutter før du skjærer og serverer.