50gpistasj nøtter, hakketJeg hoppet over dette og erstattet det med mandelspon
100gsmør
1dlmelis
2ss hvetemel
2ss melk
1klype salt
Obs! Dette er en stor porsjon.
Fremgangsmåte
Mørdeig
Rør sammen de samme tørre ingrediensene, skjær deretter smøret i terninger. Arbeid deigen raskt sammen i foodprosessor for å unngå varme. Tilsett egget og bland raskt. Sett deigen i kjøleskapet i ca 30 minutter slik at den får satt seg. Sett ovnen på 175 grader mens deigen står i kjøleskapet.
Topping
Grovhakk pistasjenøtter. (Jeg hoppet over dette og byttet ut med mer mandelspon) Bland alle ingrediensene og smelt sammen i en kjele, det må ikke koke. Fjern fra varmen og la avkjøles.
Lage kakene
Rull en 3 × 3 cm i diameter pølse av mørdeigen og skjær ca 1 cm tykke skiver. Legg skivene på bakepapir og trykk ned i midten av deigskiven. Legg en klikk av toscarøren på småkaken.
Stek midt i ovnen i ca 10 minutter.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!