Gå tilbake
Skriv ut Del på Facebook
2 former
ca 40 min.
180 C

Ingredienser
 

  • 3 stk egg
  • 2 kopper sukker 1 kopp er 2 dl
  • 3-4 stk bananer, godt modne. Gjerne brune i skallet avhengig av størrelse
  • 1 kopp smeltet smør
  • 1 dl melk
  • 3 kopper hvetemel
  • 2 ts bakepulver, toppede
  • 2 ts vaniljesukker, toppede
  • 1 ts natron, toppet det samme som bikarbonat

Fremgangsmåte
 

  • Sukker og egg piskes til eggedosis, viktig at sukkeret blir løst opp.
  • Bananene moses og has i eggedosisen, sammen med avkjølt smør og melk.
  • Melet tilsettes bakepulver, van.sukker og natron og siktes i.
    Alt vendes sammen og fordeles i 2 brødformer.
    Stekes som angitt.
  • Pynt gjerne med krem, banan og raspet sjokolade.

Tips og triks!

Du kan gjerne tilsette hakkede valnøtter, eller sjokoladebiter i røren. 
Her setter kun fantasien grenser, hakket tørket frukt er også godt.
Kaken blir veldig saftig og holdbar.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!